Wat is je uitdaging?

Wat is je uitdaging?

Jouw storytelling experten

Maak kennis met Ediz en Marlies die je met plezier alles over storytelling vertellen

Heb je hulp nodig bij het vinden van het verhaal dat jouw bedrijf doet groeien? Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten? We staan altijd open voor een verkennend gesprek!  
logo

Klanten zien ons eindelijk nu ook zoals we onszelf zien.

“We wisten altijd dat we anders waren dan onze concurrenten. Maar wisten niet zo goed hoe we dat het best konden overbrengen. Door ons ze focussen en structureel ons eigen unieke insteek te communiceren, hebben we echt een unieke plek gekregen in het hoofd van onze klanten. Klanten zien ons nu eindelijk ook zoals we onszelf zien.”


Johan (COO)

We halen veel meer leads binnen via onze website.

“Dankzij Muskus is ons verhaal terug scherp en halen we veel meer leads binnen via onze website. Ons werkgebied is soms technisch, maar de heldere boodschap raakte de doelgroep meteen.”

 

Pieter (Growth marketeer)

Onze sales gaat een pak vlotter nu!

“Vroeger ging de communicatie met de klant vele malen heen en weer. Het was eigenlijk voor de klant niet altijd even duidelijk hoe dat we bepaalde zaken aanpakten, waardoor we altijd dezelfde onduidelijkheden keer op keer moesten bespreken en uitklaren. Dankzij het merkverhaal traject van Muskus hebben we veel geschrapt, ons gefocust op de essentie en daardoor is de doorlooptijd van onze sales meer dan gehalveerd! “

 

 

Kamal (key account manager)