De sleutel tot jouw groei is een helder verhaal

Met een scherp merkverhaal en story-based marketing roadmap breng jij je bedrijf naar het volgende niveau

logo

Krijg meer klanten

Overtuig meer klanten met een krachtig merkverhaal

Efficiënte marketing

Leg een solide basis en bespaar tijd en geld

Begin met groeien

Weet waar je groeiopportuniteiten liggen

Ons verhaal

Van frustratie naar groei

Als twee jonge ondernemers met ontelbare skills en interesses, probeerden Marlies en Ediz een brede markt te bedienen. Veel diensten zullen wel veel mensen aanspreken. Toch? Nope. Eigenlijk spraken we niemand echt aan. Gefrustreerd als we waren, zetten we onze skills nog meer in de verf. Maar dat was natuurlijk niet de oplossing. Pas toen we voor een helder verhaal gingen via storytelling begonnen potentiële klanten ons zelf te contacteren. Vandaag helpen Marlies en Ediz andere bedrijven bij het vinden van hun verhaal. Een verhaal dat overtuigt en doet groeien.

“Dankzij Muskus is ons verhaal terug scherp en halen we veel meer leads binnen via de website. Ons werkgebied is soms technisch, maar de heldere copy raakte de doelgroep meteen.”

Pieter Neels

Befutura

Een krachtig merkverhaal als start van jouw groei

We bouwen samen met jou je unieke merkverhaal en gieten al je groeiopportuniteiten in een story-based marketing roadmap. Met dit framework kan je zelf aan de slag, maar uiteraard helpen we je ook graag verder in een gepersonaliseerd vervolgtraject. →

Jouw weg naar bedrijfsgroei

Je krijgt een scherp merkverhaal waarmee je kan beginnen groeien. Het is je vertrekpunt om eindelijk écht helder en klantgericht te communiceren. 

Je weet nu op welke frustraties en verlangens je dienst of product inspeelt, en je merk heeft een aantrekkelijke persoonlijkheid gekregen waar je ideale klant zich aan wil binden.

We geven jou een duidelijk stappenplan zodat je met je merkverhaal meer bezoekers, leads, klanten én fans kan vinden. Jij gebruikt vanaf nu ook de kracht van storytelling om klanten duurzaam aan je te binden.

Op basis van wie je bent en waar je naartoe wilt, geven we onder andere advies voor je website, advertenties, conversiemiddelen, e-mailmarketing, content(strategie), salespresentaties, beeldbank, …

Nu de basis gelegd is, is het nog altijd een kunst om je focus te houden. Heb je hulp nodig om je merkverhaal op de juiste manier te vertalen naar de praktijk? Dan helpen we je graag in de vorm van workshops, trainingen en consultancy.

Laatste inzichten

Brand storytelling e-book

Gratis e-book brand storytelling

Groei sneller met de kracht van het verhaal

Wil jij ook de geheimen en de kracht van brand storytelling ontdekken zodat je je bedrijf kan doen groeien? Download dan nu dit praktische e-book waarin je leert hoe je in 3 simpele stappen je unieke merkverhaal kan schrijven! Je ontvangt de pdf meteen gratis in je mailbox.