Vind het verhaal dat jouw bedrijf doet groeien

Met een scherp merkverhaal en een story-based marketing roadmap breng jij je bedrijf naar het volgende niveau

Krijg meer klanten

Overtuig meer klanten met een krachtig merkverhaal

Efficiënte marketing

Leg een solide basis en bespaar tijd en geld

Begin met groeien

Weet waar je groeiopportuniteiten liggen

1. Een scherp merkverhaal als start van jouw groei

We bouwen samen met jou je unieke merkverhaal waarmee je kan beginnen groeien. Het is je vertrekpunt om eindelijk écht helder en klantgericht te communiceren. We gebruiken hiervoor altijd de kracht van storytelling.

2. Je story-based marketing roadmap

Jouw merkverhaal is scherp en helder, én je weet hoe je dit moet vertalen naar al je marketingkanalen. 

Met je story-based marketing roadmap vind jij online meer bezoekers, leads, klanten én fans! Jij gebruikt vanaf nu de kracht van storytelling om klanten duurzaam aan je te binden.

Ontdek hoe jij krachtige storytellingprincipes kan toepassen om met je website bezoekers aan te trekken en te converteren.

Of je nu nog moet werken aan je naamsbekendheid, of je je vele websitebezoekers wil retargeten, een scherp merkverhaal vertaal je gemakkelijk naar opvallende en heldere advertenties.

Voor elk bedrijf is het belangrijk om een relatie aan te gaan met webbezoekers die nog niet bereid zijn om meteen te kopen. We helpen je met het verzamelen van e-mailadressen via een conversiemiddel dat past bij je merkverhaal.

Om van leads klanten te maken is een goede nieuwsbriefstrategie nog altijd onontbeerlijk. Vertaal je merkverhaal naar inspirerende e-mails waar meerwaarde voor je klant centraal staat!

Een goede contentstrategie moet een grote inspirerende component hebben. We helpen je met de opbouw van je contentplan dat 100% past bij je merkverhaal zodat jij niet steeds vervalt in ad hoc werken en commerciële boodschappen.

Een scherp merkverhaal vertaalt zich meteen in een effectief salesgesprek dat aangenaam verloopt voor beide partijen. Jij zit niet meer te diep in je eigen verhaal, maar weet nu hoe je kan overtuigen met de juiste woorden en visuals.

Een merkverhaal wordt nog krachtiger met de juiste beelden die de identiteit van je merk en verlangens van je klant weerspiegelen. Geef jouw merk persoonlijkheid met een nieuwe beeldbank of weet vanaf nu hoe je je vaste fotograaf of videograaf moet briefen.

Misschien liggen er voor jouw bedrijf wel grotere opportuniteiten in aanwezigheid in klassieke media, het wijzigen van je prijszetting of ambassadeurschap. De roadmap die je krijgt vertrekt altijd vanuit je merkverhaal en is uniek voor jouw bedrijf!

3. Training en opvolging

Nu je een stappenplan hebt om online op te vallen, is het nog altijd een kunst om focus te houden. Heb je hulp nodig om je merkverhaal op de juiste manier te vertalen naar de praktijk? Of worstel je met één van de zaken uit je marketing roadmap? Dan helpen we je graag in de vorm van workshops, trainingen en consultancy.

Veelgestelde vragen

Dat heeft alles te maken met hoe de mens in elkaar zit. Een goed opgebouwd verhaal activeert het emotioneel brein, en het is met dat deel dat mensen beslissingen nemen. Omdat onze hersenen daarnaast ook nog eens voorgeprogrammeerd zijn om informatie te verwerken in verhaalvorm, wordt een sterk verhaal niet snel vergeten. Bovendien dwingt storytelling je ook om alle ruis te verwijderen, en helder en (klant)gericht te communiceren. Zo grijp je meteen de aandacht. Nieuwsgierig naar wat storytelling voor jouw bedrijf kan doen? Plan dan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek in.

Storytelling is eigenlijk gewoon het vertellen van een verhaal. Je wil bijvoorbeeld vertellen hoe je je ergens bij voelt of wat je meemaakte. Je boodschap is dan meteen ook je doel. Bij strategische storytelling daarentegen bepaalt jouw doel de boodschap. En dat kan vanalles zijn, je wil bijvoorbeeld gedrag veranderen, mensen aanzetten tot aankoop of ze enthousiast maken voor jouw ideeën. Je gaat dus niet zomaar een verhaal vertellen. Je verhaal(opbouw) is goed doordacht.

Waar anderen vaak kiezen voor klassieke en soms agressieve pushmethodes, geloven wij 100% in de kracht van storytelling om een duurzame connectie met je klanten te vinden. Als jouw merkverhaal nog niet helemaal klopt, leggen wij eerst de nodige fundamenten. Je marketing kan anders nooit de nodige motor zijn van je groei. Wil jij je fundamenten niet aanpakken? Dan zijn wij geen match.

We werken zowel online als op locatie. Dat wil zeggen dat we met plezier tot bij jou komen, maar ook even graag een videocall opzetten als je dat liever hebt. 

Als je samen met ons je merkverhaal scherp kreeg, helpen wij graag met de implementatie. Wij zijn niet alleen experts in storytelling maar ook in copywriting, fotografie en digitale marketing! Als je liever zelf aan de slag gaat, helpen we je graag op weg in een training.

Omdat elk bedrijf en elke opdracht anders is, werken we niet met vaste prijzen. We kijken naar wie je bent en wat je doelstellingen zijn. Na elk kennismakingsgesprek ontvang je een vrijblijvende offerte op maat. Samenwerken op projectbasis is mogelijk, maar we houden ook van duurzame relaties.

logo

Start vandaag nog met groeien

Plan je kennismakingsgesprek in met storytellingexpert Ediz, en zet de eerste stap in je groeitraject!