Overtuig met een heldere website

Gebruik de kracht van storytelling om meer klanten te overtuigen en sneller te groeien

Grijp de aandacht

Ga voor focus en inspireer jouw ideale klant

Overtuig je websitebezoeker

Neem je bezoekers mee in een overtuigend verhaal

Krijg meer leads

Haal zonder moeite klanten binnen via je website

Ediz en Marlies Muskus

Ons verhaal

Van frustratie naar focus

Als twee jonge ondernemers met ontelbare skills en interesses, probeerden Marlies en Ediz een brede markt te bedienen. Veel diensten zullen wel veel mensen aanspreken. Toch? Nope. Eigenlijk spraken we niemand echt aan. Gefrustreerd als we waren, zetten we onze skills nog meer in de verf. Maar dat was natuurlijk niet de oplossing. Pas toen we voor een helder verhaal gingen via storytelling begonnen potentiële klanten ons zelf te contacteren. Vandaag helpen Marlies en Ediz andere bedrijven bij het vinden van hun verhaal. Een verhaal dat overtuigt en doet groeien.

9-Engineering
logo
Previous
Next

Uitgelicht: case Befutura

Hoe overtuig je 100.000 mensen om energetisch te renoveren?

Befutura is dé strategische renovatiepartner voor steden die snel en slim klimaatneutraal willen worden. Als innovatieve one-stop-shop worstelden ze om complexe informatie over te brengen naar de vele stakeholders. Met een inspirerend verhaal dat inspeelt op de beleving van de doelgroep haalt Befutura nu veel meer leads binnen. Ambtenaren die dromen van een klimaatneutrale stad weten nu dat ze via samenwerking met Befutura het moeilijkste obstakel kunnen overwinnen, namelijk hun inwoners overtuigen om te renoveren.

“Dankzij Muskus is ons verhaal terug scherp en halen we veel meer leads binnen via onze website. Ons werkgebied is soms technisch, maar de heldere webcopy raakte de doelgroep meteen.”

Pieter Neels

Befutura

Hoe jij overtuigt met je website

1. Plan je gratis intakegesprek

We zitten een klein uurtje fysiek of online samen om elkaar te leren kennen, en je noden te bespreken. Kort na de intake bezorgen we je een gepersonaliseerde en vrijblijvende offerte.

2. Samen vinden we focus

In een of meerdere diepte-interviews leren we je ambities, je doelgroep en haar drijfveren kennen. Zo krijgen we je merkverhaal scherp.

3. Laat het moeilijkste aan ons over

Uit alle informatie distilleren we nu je kracht en je belangrijkste boodschappen. Jouw verhaal krijgt vorm in overtuigende teksten, krachtige beelden en een logische structuur.

4. Pak uit met je website en krijg meer leads

Eindelijk heb je een krachtige website waarin je jezelf herkent en waarmee je de aandacht grijpt van je klanten.

FAQ

De meest gestelde vragen

Naast onze technische expertise, kennen wij de geheimen van storytelling. Dat wil zeggen dat je niet alleen een mooie en gebruiksvriendelijke website krijgt, maar ook eentje die overtuigt en tot actie aanzet. Wil je weten hoe we dat doen? Plan dan nu je gratis kennismakingsgesprek in!

Dat heeft allemaal te maken met hoe de mens in elkaar zit. Een goed verhaal activeert het emotioneel brein van je doelgroep. In tegenstelling tot wat je zou denken is het ook met dat deel dat mensen beslissingen nemen. Omdat onze hersenen bovendien voorgeprogrammeerd zijn om informatie te onthouden in verhaalvorm, zullen ze een bedrijf met een sterk verhaal niet snel vergeten. Storytelling dwingt je ook om alle ruis te verwijderen. En die helderheid heeft een brein dat constant in besparingsmodus staat, graag. Wil jij ook een heldere website? Plan dan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek in.

We begrijpen maar al te goed dat het frustrerend is dat je website al zoveel investeringen heeft gevraagd. Maar het feit dat je dit leest, toont dat je niet tevreden bent en zelf ook voelt dat optimalisaties mogelijk of zelfs nodig zijn. Vergeet ook niet dat je website je belangrijkste kanaal is. Met tienduizenden online zoekopdrachten per seconde is je website vaak het eerste contactmoment met potentiële klanten. Het is het uithangbord van je belangrijkste asset, namelijk je merk. Elke dag dat je website ondermaats presteert, is een dag waarop je opnieuw potentiële klanten verliest. Potentiële klanten die jou misschien niet opnieuw gaan overwegen. Twijfel dus niet langer, en boek vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek in!

storytelling ebook boek

Verlies geen klanten op je website

Wil jij ook de geheimen en de kracht van storytelling ontdekken zodat je je bedrijf kan doen groeien? Pre-order dan nu gratis dit e-book! Zodra beschikbaar ontvang jij het als eerste én gratis in je mailbox!